DOET U MEE?

Met de realisatie van de intieme concertzaal BIJ ANDREAS is een prachtig podium gecreëerd voor de ondersteuning van jonge musici, met name pianotalenten, aan het begin van hun carrière. Er zijn twee vleugels beschikbaar; een Steinway B en een Bösendorfer. Ook is er een Debain harmonium uit 1859.

Het gebouw met alle faciliteiten is zeer geschikt voor het organiseren van concerten, masterclasses, bijeenkomsten en tentoonstellingen. Jaarlijks programmeert BIJ ANDREAS haar eigen series en het Naarden International Piano Festival.

Met uw bijdrage geven we de musici, zowel de studenten van het jaarlijkse Naarden International Piano Festival als de uitvoerenden in onze series, een steuntje in de rug. Doet u mee als vriend, sponsor of donateur?

Steun Ons

Met uw financiële steun aan BIJ ANDREAS, onderdeel van de Robert F.W. Bruinsma Stichting, bouwt u mee aan de weg van de carrière van het talent dat in BIJ ANDREAS onderdak vindt. De afgelopen jaren is de Robert F.W. Bruinsma Stichting dankzij een schenking uit de erfenis van haar naamgever in staat gesteld om de activiteiten in de eerste jaren na oprichting in 2018 te financieren. Inmiddels heeft de stichting voor haar programmering inkomsten van derden nodig. Ook voor dit concertpodium zijn bijdragen van bezoekers, Vrienden, sponsoren en donateurs onontbeerlijk.

U kunt direct bijdragen door op deze pagina uw keuze te maken. Ook kunt u contact opnemen met onze zakelijk leider Dorien van Londen via dorien@bijandreas.nl. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

De Robert F.W. Bruinsma Stichting heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent dat u fiscaal voordelig kunt schenken aan BIJ ANDREAS en het Naarden International Piano Festival. U leest hier meer over schenken met belastingvoordeel aan BIJ ANDREAS.

Alvast bedankt voor uw steun en graag tot ziens bij een van onze activiteiten.

Corrie Jongbloed-Zoet – Voorzitter bestuur
Jan Haverkort – Penningmeester bestuur
Gerrit Witzel – Bestuurslid
Dorien van Londen – Zakelijk leider

Eenmalige donatie

Doe een eenmalige donatie en steun BIJ ANDREAS en het Naarden International Piano Festival.

Word vriend

Word nu Vriend van BIJ ANDREAS.

Jan Wijn Fonds

Speciaal voor studenten, de Young Masters van de Naarden International Piano Festival Masterclass, kunt u doneren aan het Jan Wijn Fonds.

Nalaten

Neem BIJ ANDREAS op in uw testament.

Sponsoring

Steun ons als sponsor en profiteer van de zakelijke mogelijkheden.
Scroll naar boven
BIJ ANDREAS is gesloten van 19 juli tot en met 26 augustus.
Wij zien u graag weer in het nieuwe seizoen!