Word vriend

Steunt u BIJ ANDREAS door Vriend te worden? U wordt dan niet alleen Vriend van het concertpodium, maar óók van jong (piano)talent. BIJ ANDREAS betrekt u hierbij door ontmoetingen met de pianisten en mede-Vrienden. Bovendien organiseren we jaarlijks een exclusief Vriendenconcert. In 2023 vindt dat plaats op 26 november.

Er zijn drie verschillende vriendschapsniveaus:

  • Pianissimo
(€ 45 per kalenderjaar)
  • Mezzopiano
(€ 70 per kalenderjaar)
  • Piano
(€ 100 per kalenderjaar)

We organiseren jaarlijks verschillende activiteiten voor Vrienden.

Aanmelden

U kunt het hele jaar door Vriend worden; uw inschrijving, ook halverwege of aan het einde van het lopende kalenderjaar, geldt dan voor het lopende kalenderjaar. De eerstvolgende bijdrage kunt u aan het begin van het volgende kalenderjaar overmaken.

Wenst u uw Vriendschap vast te leggen met een schenkingsovereenkomst voor een hogere donatie? Dat kan vanaf € 250 per jaar, lees hier meer.

De Stichting Robert F.W. Bruinsma is in het bezit van een Culturele ANBI-status. Dit betekent dat u profiteert van extra belastingvoordeel als u ons steunt. Lees hier meer over de fiscale voordelen.

U meldt zich als volgt aan:

  • klik hieronder op ‘WORD VRIEND’ om Vriend te worden;
  • vul uw gegevens in en geef het gewenste vriendschapsniveau aan;
  • u ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail.

Opzeggen
U kunt uw Vriendschap per kalenderjaar opzeggen. Dit kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar office@bijandreas.nl

Steun ons - optie 2 - word Vriend
Scroll naar boven
BIJ ANDREAS is gesloten van 19 juli tot en met 26 augustus.
Wij zien u graag weer in het nieuwe seizoen!