CONTACT

BIJ ANDREAS
Turfpoortstraat 29
1411 ED Naarden

Telefoon
06 21 824 000 (woensdagochtend)

Algemeen
office@bijandreas.nl

Dorien van Londen – Zakelijk Leider
dorien@bijandreas.nl

Marco van Es – Marketing en Communicatie
marco@bijandreas.nl

ROUTEBESCHRIJVING

parkeren & toegankelijkheid

Komt u met de trein dan moet u uitstappen op het station Naarden-Bussum.

Bij het station staan altijd taxi’s. Wilt u met de bus gaan dan neemt u lijn 110 van Connexxion en stapt u uit bij de Westwalstraat in Naarden-Vesting.

Komend via de A1 uit de richting Utrecht/Amersfoort:

Afslag Gooimeer (afslag 6)

U rijdt dan via de Amsterdamsestraatweg en volgt deze weg tot aan Naarden-Vesting. In Naarden-Vesting aangekomen, slaat u rechtsaf de Westwalstraat in. U ziet het parkeerterrein Bastion ‘Nieuw-Molen’ aan uw rechterhand. Vanaf hier loopt u richting het Vestingmuseum en daar aangekomen slaat u linksaf de Turfpoortstraat in. U kunt ook nog een stukje doorrijden en de borden volgen richting de parkeerplaats op het Adriaan Dortsmanplein. Vanaf dit plein loopt u de Marktstraat in. De eerste straat links is dan de Turfpoortstraat.

Komend via de A1 uit de richting Amsterdam:

Afslag Naarden-West (afslag 5)

Na de afslag gaat u bij de eerste en tweede verkeerslichten rechtdoor. Vervolgens gaat u op de rotonde linksaf, richting Naarden-Vesting. U volgt de weg tot de aangeduide parkeerplaats op het Adriaan Dortsmanplein. Vanaf dit plein loopt u de Marktstraat in. De eerste straat links is dan de Turfpoortstraat.

Parkeren in de gemeente Naarden is gratis. Wel zijn er in sommige straten blauwe zones ingesteld. Wij raden u aan te parkeren bij het parkeerterrein Bastion ‘Nieuw-Molen’ of op het Adriaan Dortsmanplein in Naarden-Vesting. U kunt hier onbeperkt parkeren zonder blauwe schijf.

Let op: in verband met de markt op zaterdag kunt u op het Adriaan Dortsmanplein vanaf vrijdagmiddag niet meer parkeren. Er is dan een wegsleepregeling van kracht en u riskeert forse boetes.

BIJ ANDREAS is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven