Openingsconcert

NIPF Masterclass

PROGRAMMAWIJZIGING
Helaas is meesterpianiste Diana Ketler ziek geworden. Op het openingsconcert wordt zij vervangen door niemand minder dan Hannes Minnaar. Hij zal daar een selectie spelen uit de Preludes van Chopin. De masterclasses worden waargenomen door een andere oud-leerling van Jan Wijn: Paul Komen.
We wensen Diana Ketler veel beterschap en zijn Hannes Minnaar en Paul Komen zeer dankbaar dat zij op deze korte termijn kunnen inspringen.

De allereerste editie van NIPF Masterclass begint met een wervelend openingsconcert. Meesters Nino Gvetadze, Mariam Batsashvili en Diana Ketler demonstreren hun meesterschap in een programma met virtuoze muziek van Franz Liszt, maar ook met melancholische klanken van Valentin Silvestrov. Natuurlijk verwelkomen we ook de negen studenten op dit concert, voor velen de eerste ontmoeting met hun docenten voor de komende dagen.

Op 13 en 14 april vinden de masterclasses plaats in BIJ ANDREAS, het Stadhuis en Arsenaal. Deze zijn voor publiek toegankelijk. De kaarten hiervoor zijn hier verkrijgbaar.

Programma
Nino Gvetadze, piano
F. Liszt – Rhapsodie espagnole, S.254
Hannes Minnaar, piano
F. Chopin – Selectie uit Preludes, op.28
Mariam Batsashvili, piano
F. Liszt – Dante Sonate / Fantasia Quasi Sonata
Nino Gvetadze, Hannes Minnaar, Mariam Batsashvili, piano
S. Rachmaninov – Romance in A gr.
Informatie
Datum woensdag 12 april 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 20:00
Deuren open 19:30
Afgelopen 22:00
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 35
Scroll naar boven