Ontdekkingen op zondag

Pablo Suaste

Tijdens de reeks ‘ontdekkingen op zondag’ bij BIJ ANDREAS geven wij een podium aan aanstormend talent. Regelmatig zijn er concerten op de zondagmiddag om 16:00 uur.

Beschreven door het Fanfare Magazine in 2018 als een echte klavierdichter, heeft Pablo Suaste’s elegante en virtuoze kunstenaarschap ertoe geleid dat hij erkend wordt als een opkomend artiest in de muziekwereld. In januari 2017 won Pablo de Aeolian Classics Emerging Artist Award aan het Chicago College of Performing Arts; als resultaat nam hij een debuut solo-album op gewijd aan werken van Franz Liszt, uitgebracht in 2017 op Aeolian Classics. Als winnaar van de Aeolian Classics Emerging Artist Award trad hij ook op in een recital van zeven tournees in Chicago.

In augustus 2018 won Pablo de tweede prijs op de Esperanza Cruz International Piano Competition. Hij werd bekroond met de derde prijs op de UDG National Competition in Mexico, waar hij ook de prijs ontving voor de beste vertolking van het verplichte stuk. Daarnaast ontving hij onlangs de bronzen medaille op de Angelica Morales International Piano Competition in Mexico.

Programma
F. Chopin – Ballade nr. 1 opus 23 in g klein
J. Brahms – Variaties op een thema van Händel Op 24
I. Stravinsky – Drie delen uit Petroesjka
Informatie
Datum zondag 5 maart 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 16:00
Deuren open 15:30
Afgelopen 17:00
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 20
Prijs passe-partout € 120
Scroll naar boven