In de serie ‘Verrassingen op Vrijdag’ in BIJ ANDREAS kunt u 6 keer per seizoen genieten van mooie programma’s door gevestigde namen. Waarom dan ‘Verrassingen op Vrijdag’? Eenvoudig: we kondigen een deel van het programma aan, het andere deel blijft een verrassing. De concerten beginnen om 20.00 uur.

Tot ons grote verdriet ontvingen we het bericht dat op 5 augustus pianist Folke Nauta op 50-jarige leeftijd is overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden.

Programmeur Bart van de Roer zal het tweede deel van dit programma overnemen.

Verrassingen op Vrijdag

Dirk Luijmes, harmonium & Bart van de Roer, piano

Een heuse double bill bij de opening van deze serie. Dirk Luijmes is specialist op het bespelen van een relatief onbekend klavierinstrument: het harmonium. Hij neemt zijn instrument mee en laat u kennismaken met de bijzondere klank in onder andere muziek van Liszt en Wagner.

Na het plotseling overlijden van pianist Folke Nauta neemt onze programmeur Bart van de Roer het tweede deel van dit programma over. Als solist speelt hij muziek van o.a. Haydn, samen met Dirk Luijmes op harmonium speelt hij o.a. muziek van Saint-Saëns en Franck.

U hoort o.a.
Wagner – Vorspiel Tristan und Isolde (harmonium)
Liszt – Prelude en fuga op de naam BACH (harmonium)
Haydn – Sonate in As, Hob XV!:46 (piano)
Franck – Prélude, fugue et variations (piano en harmonium)
Informatie
Datum vrijdag 6 oktober 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 20:00
Deuren open 19:30
Afgelopen 21:30
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 29,50
Prijs passe-partout € 148,50
Kaartprijs t/m 27 jaar € 15,00
Scroll naar boven