In de serie ‘Ontdekkingen op Zondag’ in BIJ ANDREAS geven wij een podium aan jong talent. Er zijn 6 concerten per seizoen op zondagmiddag van 16.00-17.00 uur (zonder pauze), inclusief drankje na afloop.

Ontdekkingen op Zondag

Deelnemers NIPF Masterclass 2023: Florin Mantale en Pablo Suaste

In april 2023 vond de eerste editie plaats van de Naarden International Piano Festival Masterclass. Acht internationale studenten kregen masterclasses van artistiek leider Nino Gvetadze, Mariam Batsashvili en Paul Komen.

Uit die groep van acht deelnemers hebben we twee pianisten die indruk maakten opnieuw uitgenodigd voor het eerste concert in de serie ‘Ontdekkingen op Zondag’. Florin Mantale studeerde in 2021 af bij Naum Grubert op het Conservatorium van Amsterdam en ontving de Willem Mengelberg Scholarship van de stichting Concertgebouworkest. Hij speelt muziek van Debussy en Rachmaninov. Pablo Suaste speelt een heerlijke dans van Arturo Marquez uit zijn geboorteland Mexico. Daarnaast nodigde hij de jonge altvioliste Anuschka Pedano uit om samen tango’s van Astor Piazzolla te spelen. Je bent van harte uitgenodigd!

Florin Mantale
C. Debussy – Suite Bergamasque
S. Rachmaninov – Études-Tableaux op. 39
Pablo Suaste, piano en Anuschka Pedano, altviool
Astor Piazzolla – Uit “La Historia del Tango”: Cafe 1930 en Le Grand Tango voor altviool en piano
Arturo Marquez – Danzon No. 2 (arr. Tagle) voor piano solo
Informatie
Datum zondag 24 september 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 16:00
Deuren open 15:30
Afgelopen 17:00
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 24,50
Prijs passe-partout € 122,50
Kaartprijs t/m 27 jaar € 12,50
Scroll naar boven