Concerten

Shuann Chai fortepiano

Shuann Chai fortepiano

Pianiste Shuann Chai is een zeer veelzijdig musicus, geprezen door de muziekkritiek voor haar uitvoeringen op zowel moderne als historische instrumenten.

Nikola Meeuwsen

Nikola Meeuwsen

Nikola Meeuwsen wist dat hij pianist wilde worden na het beluisteren van het Derde pianoconcert van Rachmaninov gespeeld door Vladimir Horowitz. Hij bleek talent te hebben en al op jonge leeftijd won hij diverse concoursen, waaronder in 2019 de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award.

Pianoduo Blaak

Pianoduo Blaak

De cum laude afgestudeerde broers Martijn en Stefan Blaak gelden als specialisten in het spelen op twee piano’s en het quatre-mains spel.

Conservatorium van Amsterdam

Conservatorium van Amsterdam

Op 21 januari zijn er opnieuw conservatoriumstudenten te gast. Dit keer uit de pianoklas van het Conservatorium van Amsterdam. Jonge, getalenteerde musici die in BIJ ANDREAS graag ervaring komen opdoen. Het thema van deze middag is ‘De romantische piano’.

Codarts Rotterdam

Codarts Rotterdam

Studenten van Nino Gvetadze en Bart van de Roer uit de pianoklas van Codarts Rotterdam spelen muziek die op dansen is gebaseerd.

Camiel Boomsma, piano en voordracht

Camiel Boomsma wordt door pers en publiek geroemd om zijn opmerkelijke volwassenheid, zijn buitengewoon mooie klank en unieke toucher. Dit concert speelt Boomsma onder andere muziek van zijn geliefde Richard Wagner en zal hij bovendien voordragen uit zijn brief aan die componist.

Radu Ratering

Radu Ratering – Winnaar NLiszt concours

In 2022 mochten voor het eerst vijf Nederlandse pianisten onder de 23 meedoen in een aparte competitie op het Liszt Utrecht International Piano Festival. Radu Ratering won deze eerste editie van het NLiszt concours.

Scroll naar boven