Concerten

David Vaamonde

David Vaamonde

David Vaamonde (1999) is een veelzijdig pianist en componist uit Galicië (Spanje). Zijn muzikale activiteiten zijn zeer divers: hij is solist, ensemblemusicus en improvisator. En hij voelt zich muzikaal thuis in zowel klassiek als salsa en jazz. Maar zijn achtergrond als klassiek pianist vormt de rode draad.

Ruben Plazier

Ruben Plazier

Voor zondag 30 april 2023 hebben we pianist Ruben Plazier Uitgenodigd. Ruben behaalde in 2021 zijn Diplôme Supérieur d’èxécution met unanimiteit aan de Ecole Normale de Musique Alfred Cortot in Parijs waar hij werd begeleid door Jean-Bernard Pommier.

Slotconcert NIPF Masterclass

Slotconcert NIPF Masterclass

Na twee dagen van intensieve masterclasses, geven de negen studenten een slotconcert waarin ze zichzelf presenteren aan elkaar, aan masters Nino Gvetadze, Mariam Batsashvili en Diana Ketler, en aan het publiek. Een uitgelezen kans om te horen hoeveel talent zich in Naarden verzameld heeft. Van een aantal zullen we zeker nog meer gaan horen!

BijAndreas concertzaal

NIPF Masterclasses

De studenten krijgen intensieve masterclasses van Nino Gvetadze, Mariam Batsashvili en Diana Ketler. En u kunt hier getuige van zijn!

Opening concert NIPF Masterclass

Openingsconcert NIPF Masterclass

De allereerste editie van NIPF Masterclass begint met een wervelend openingsconcert. Meesters Nino Gvetadze, Mariam Batsashvili en Diana Ketler demonstreren hun meesterschap in een programma met virtuoze muziek van Franz Liszt, maar ook met melancholische klanken van Valentin Silvestrov. Natuurlijk verwelkomen we ook de negen studenten op dit concert, voor velen de eerste ontmoeting met hun docenten voor de komende dagen.

Yeon-Min Park

2e prijswinnaar Liszt Competition

Op 17 maart hebben wij de eer om de 2e prijswinnaar van de Liszt Utrecht International Piano Competition te mogen ontvangen. U hoort natuurlijk virtuoze werken van Liszt, maar het volledige programma is nog een verrassing…

Pablo Suaste

Pablo Suaste

Beschreven door het Fanfare Magazine in 2018 als een echte klavierdichter, heeft Pablo Suaste’s elegante en virtuoze kunstenaarschap ertoe geleid dat hij erkend wordt als een opkomend artiest in de muziekwereld.

Sophie Klussmann

Sophie Klussmann en Andrea Rucli

De in Freiburg geboren sopraan Sophie Klußmann is opera- en concertzangeres. Sinds 2008 speelde zij wereldwijd in meerdere opera’s en vertolkte hoofdrollen als Pamina in Die Zauberflöte en Cherubino Le nozze di Figaro.

Satomi Chihara

Satomi Chihara

Satomi Chihara is ongetwijfeld een van de jonge aanstormende pianotalenten in Nederland. Zij won de derde prijs en de Bärenreiter Praha-prijs op de 58e Beethovens Hradec International Concours (2022). Tijdens dit concours speelde zij o.a. Beethovens Vijfde pianoconcert samen met het Janáček Philharmonic Orchestra. In mei 2022 debuteerde zij in de Kleine Zaal van het …

Satomi Chihara Lees verder »

Scroll naar boven