Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vivianne Cheng en Seán Morgan-Rooney
Benefietconcert door pianoduo
zondag 2 februari 2020 | 16:00 – 17:00

zondag 2 februari 2020 | 16:00 - 17:00

- €25
© Fotograaf Foppe Schut.

Vivianne Cheng en Seán Morgan-Rooney waren twee van de zes uitverkoren masterstudenten tijdens het Naarden International Piano Festival 2019. En niet zonder reden! Naar aanleiding van hun deelname aan het festival werden beiden uitgenodigd om als pianoduo een lunchconcert te komen spelen tijdens het Mahler Festival (mei 2020) in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Vivianne werd geboren in de Verenigde Staten en genoot haar opleiding aan de befaamde Juilliard School of Music in New York. Ze verhuisde naar Nederland en studeerde verder aan het Conservatorium van Amsterdam.

Seán is een van de meest toonaangevende jonge pianotalenten van Ierland. Na zijn conservatoriumstudie in Dublin vertrok hij naar Londen. Daar studeerde hij met ‘First Class Honours’ af aan de Royal Music Academy. Op dit moment studeert hij, net als Vivianne, aan het Conservatorium van Amsterdam.

In 2017 begonnen Seán en Vivianne met hun optredens als pianoduo. Ze maakten samen een concerttour door Portugal en namen deel aan het Grachtenfestival Concours 2019.

Dit jaar zijn ze door het Conservatorium van Amsterdam als duo uitverkoren om de eerste editie van het ‘Artist Certificate Programme’ te volgen, een unieke opleiding voor afgestudeerde masterstudenten, die erop gericht is het hoogst mogelijke professionele niveau te behalen.

Om dat studiejaar te kunnen bekostigen spelen zij voor u dit benefietconcert met werken van Rachmaninoff, Prokofiev, Debussy, Ravel en Schubert.

Kom met velen en steun deze twee toptalenten!

Gegevens

Datum:
zondag 2 februari 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

BIJ ANDREAS
Turfpoortstraat 29
Naarden, 1411 ED Nederland
+ Google Maps
Site:
https://bijandreas.nl

Gegevens

Datum:
zondag 2 februari 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

BIJ ANDREAS
Turfpoortstraat 29
Naarden, 1411 ED Nederland
+ Google Maps
Site:
https://bijandreas.nl