Ontdekkingen op zondag

Víctor Naranjo

Tijdens de reeks ‘ontdekkingen op zondag’ bij BIJ ANDREAS geven wij een podium aan aanstormend talent. Regelmatig zijn er concerten op de zondagmiddag om 16:00 uur.

Hij werd geboren in Las Palmas de Gran Canaria (Canarische Eilanden, Spanje) in 1996. Hij begon piano te studeren op 7-jarige leeftijd bij zijn moeder. Hij vervolgde zijn studie aan het Conservatorium van Gran Canaria bij Emilio Tabraue. Hij volgde ook lessen bij Galina Neporozohnya.
Hij voltooide zijn bachelor bij Alexander Kandelaki aan de CSM “Bonifacio Gil” van Badajoz in Spanje, waar hij cum laude behaalde in zijn eindexamen van de bachelor en de buitengewone prijs van het einde van de carrière. Hij behaalde zijn masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam bij David Kuyken. Tegenwoordig vervolgt hij zijn studie Konzertexamen bij Aleksandar Madžar aan de Hochschule für Musik und Theater in Hamburg, Duitsland.
Hij is bekroond in vele nationale en internationale concoursen als de 1e prijs op de “Piano Competition Veguellina de Órbigo” (León, Spanje 2012), 1e prijs op de “Competition Jóvenes Músicos de Extremadura”, (Almendralejo, Spanje 2013), 1e prijs op de “National Competition Jacinto Guerrero” (Toledo, Spanje 2014), 1e prijs op de “Santa Cecilia International Competition” (Porto, Portugal 2014), 1e prijs op de “International Piano Competition Esteban Sánchez” (Cáceres, Spanje 2014) , 2e prijs op de “Cidade do Fundão” (Fundao, Portugal 2013) of 2e prijs op de “City of San Sebastián Competition” (San Sebastián, Spanje 2015).
Hij ontwikkelt een uitgebreide kamermuziekactiviteit. In februari 2020 ontving hij de eerste prijs op de kamermuziekwedstrijd “Tribuna SaxEnsemble” die plaatsvond in Madrid.

Programma
L. v. Beethoven – Sonate Op. 2 nr. 3
F. Chopin – Ballade no. 4 in f mineur
Informatie
Datum zondag 14 mei 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 16.00
Deuren open 15.30
Afgelopen 17.00
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 20
Passe-partout prijs € 120
Scroll naar boven